Handelsbetingelser 2017-11-29T19:14:54+00:00

Handelsbetingelser
Velkommen! Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt inden du handler i vores webshop.

Køb af varer
Ved køb af varer i webshoppen skal du udfylde dine personlige informationer. Når det er gjort, vil du modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail. Vær opmærksom på, at dette ikke er den endelige ordrebekræftelse. Du vil modtage en endelig ordrebekræftelse, når betalingen er godkendt og varen er registeret.

Hvis du har yderligere spørgsmål så kontakt os venligst på hello@nontronknive.dk, hvor vi typisk svarer inden for 1-2 dage.

Returret
Webshoppen giver 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer.

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Emballage, klistermærker og lign. må ikke være ødelagt, brudt eller fjernet fra varen. I så fald tages varen ikke retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi købsbeløbet til det kreditkort, som varen er blevet betalt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Udgifter til returnering af varer skal betales af køber.

Udvalgte varer på webshoppen er ikke omfattet af fuld returret. Det gælder knive med gult, rødt, pink, orange, lilla, grønt, chokolade, bordeaux, blåt og beige skaft – både ved køb som gaveæske og ved køb som enkeltvarer, da de er specielt fremstillet (bestillingskøb) i mere atypiske farver. Her er der således ikke tale om en lagervarer, men derimod en varer, der produceres specielt til kunden.

Reklamationer
Handel på webshoppen er omfattet af gældende købelov og under de retningslinjer, der er givet af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra webshoppen skal påberåbes inden 8 dage efter modtagelse. Reklamationer foregår efter købelovens regler. Det er din pligt at angive og tydeligt dokumentere, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Når du handler på webshoppen har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Det afhænger naturligvis af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget. Fejl og mangler må ikke være opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne bestilling kontakt os på hello@nontronknive.dk.

Fejl i webshop og udsolgte varer
Vi tager forbehold overfor fejl og udsolgte varer. Vi har til enhver tid ret til at annullere en ordre som skyldes ovenstående.

Told og moms
Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms. Dog ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms.

Hvis dette er tilfældet, vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

Levering og transport
Levering i Danmark, Sverige og Norge foregår typisk med GLS (eller PostNord).

Gratis fragt ved levering i postnummer 0900-2200.

Vi sender varen hurtigst muligt. Se dog retningslinjerne for levering:
Danmark: 1-3 hverdage.
Norden: ca. 1-6 hverdage.
Europa: ca. 2-6 hverdage.
USA: ca. 5-8 hverdage.
Resten af verden: ca. 5-10 hverdage.

Skulle der opstå forsinkelser hos fragtfirmaet kan vi ikke drages til ansvar.

Transport
Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det skal du anmelde det til det valgte fragtfirma med det samme (eller senest 2 dage efter modtagelsen) og returnere varen til os.

Vi er ikke ansvarlige for varer, der er beskadiget under transporten.

Udlandet
Vi sender til hele verden. Alle forsendelser til udlandet bliver typisk sendt med PostNord.

Fragtomkostninger vil fremgå af ordregodkendelsen, inden du betaler.

Risiko for varer
Risikoen for varer købt i webshoppen overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Betaling
I webshoppen kan du betale med betalingskortene Dankort, eDankort, VISA, Mastercard, Maestro, Visa Electron, American Express, Maestro og JCB. Alle priser i webshoppen er angivet i DKK og er inklusive 25% moms (medmindre varen er til et ikke EU-land). Se afsnittet om told og moms.

Kontakt ved spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til bestilling, betaling, levering m.v. så kontakt os meget gerne på hello@nontronknive.dk.

Kontaktoplysninger
Nontron Skandinavien IVS
CVR-nummer: 38584820
E-mail: hello@nontronknive.dk

Vi svarer altid inden for 1-2 dage.